Agenda DPV 2022

16-12-2022 • StgPBB / DPM
  1. Opening van de vergadering door de bestuurder, Piet Bakx, van onze vereniging “De Pomerans Veldhoven”.
  2. Toelichting van ons Commissielid, Huub Manders, over de ontwikkeling en de vooruitgang van onze Biljartvereniging met focus op onze huisregels van de Pomerans Veldhoven.
  3. Zijn er vragen en of punten die onze leden en of gasten willen inbrengen als extra agendapunt in deze vergadering.
  4. Doornemen van het werkelijke gemiddelde van onze leden en of gasten in 3 banden. Zie uitwerkmap. Kanttekening: namen, er zijn meerdere Jossen.
  5. Doornemen van onze huisregels. Kanttekeningen: Contributie voor het hele jaar 2023, afmelden bij competitieleider of commissie lid vóór vrijdagmiddag 12:00 uur.
  6. Reglement Driebanden van De Pomerans Veldhoven. Zie bord of onze website https://www.stichtingpbb.nl/reglement-dpv/
  7. Interne competitiepapieren doornemen. Kanttekening: Namen nogmaals volledig invullen.
  8. Verwerking van interne competitiepapieren in het weekoverzicht en deze uitwerken bij tussenstanden 3-banden competitie op vrijdagmiddag bij La Carambole Veldhoven. Kanttekening: We spelen minimaal 2 interne competitie wedstrijden op de vrijdagmiddag. Tevens is er ruimte om wedstrijden in te halen zodat elke speler evenveel wedstrijden heeft gespeeld en het aantal wedstrijden voor de beste 3 minimaal gelijk zijn. Ondergrens is meer dan 35 interne competitiewedstrijden.
  9. Voor de leden van De Pomerans Veldhoven met een laag inkomen en of uitkering is het verstandig om de energietoeslag van het jaar 2022 en later van het jaar 2023 bij uw Gemeente terug te vragen. Het zijn behoorlijke bedragen, 1300,– euro, netto en is onafhankelijk van onder andere vermogen, huurtoeslag en zorgtoeslag. 10.Rondvraag en afsluiting door de bestuurder van de Biljartvereniging “De pomerans Veldhoven”.

Welkom

Graag heet Stichting Persoonlijk Beter Beleggen u welkom op de vernieuwe website Beleggen met het nieuwe normaal: Het nieuwe normaal is ook van toepassing in...

Lees verder >>
Feed Them Social: TikTok Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.