De oprichter

Stichting PBB is een stichting met als doel het behartigen van de belangen en rechtsbescherming van verstrekkers van risicobepalend kapitaal. De Stichting is opgericht op 22 november 2013 en heeft haar zetel gevestigd in de gemeente Eindhoven.

Het gezicht achter…

Mijn naam is Piet Bakx, geboren en getogen in Oostelbeers. Inmiddels woon ik in Eindhoven, en ben getrouwd met Anneke. Samen hebben wij een dochter, zoon en twee mooie kleindochters. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met: pensioenen, belonen en beleid.

Na de LBO opleiding metaalbewerking ben ik in 1973 in dienst gekomen bij Philips Eindhoven als fijnmetaalbewerker. In de avonduren heb ik MBO werktuigbouwkunde gevolgd, aansluitend HBO fijnmechanische techniek + werktuigbouwkunde alsmede de HBO applicatie fijnmechanische techniek / mechatronica.

Als jonge werknemer van Philips heb ik meteen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om converteerbare obligaties aan te kopen. Door bedrijfskunde te kiezen als afstudeerrichting tijdens de MBO opleiding werktuigbouwkunde is mijn interesse gewekt voor het beleggen en ben ik dat ook daadwerkelijk gaan doen.

Ik heb in totaal meer dan 40 jaar bij Philips en VDL gewerkt. Mijn laatste werkzaamheden heb ik onlangs binnen de verzelfstandigde Unit van VDL ETG Technology & Development BV als Mechanisch Constructeur, NX-CAD, uitgevoerd. Meer informatie over mijn werk treft u aan op internetsite van LinkedIn.

Ik heb reeds ervaring als voorzitter voor een stichting beleggen opgedaan.

Mijn doelstelling 

Een belangrijke doelstelling van mij is de particuliere beleggers te laten ervaren dat onze stichting de juiste bedrijven, die continu marktconforme bedrijfsresultaten blijven realiseren, bezoekt en participeert in algemene vergaderingen van aandeelhouders, AVA’s, in het gevoerde beleid.

Een rol van onze stichting is o.a. het toetsen of de bedrijven sociaal, rechtvaardig en volgens de richtlijnen van goed werkgeverschap hun winsten hebben behaald.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over Stichting PBB, neem dan contact op via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Piet Bakx
Oprichter Stichting Persoonlijk Beter Beleggen

Kantoor:
+31 (0) 40 84 55 585
Mobiel: +31 (0) 63 93 13 948
Mail: info@stichtingpbb.nl
Contactformulier

Welkom

Graag heet Stichting Persoonlijk Beter Beleggen u welkom op de vernieuwe website Beleggen met het nieuwe normaal: Het nieuwe normaal is ook van toepassing in...

Lees verder >>
#Bemiddeling
Met bemiddeling van de Stichting PBB heeft een aangeslotene particulier uit Eindhoven de voortgang van reparatie bevorderd bij Ziggo. Het oudere paar, boven de 80 jaar, is uitstekend geholpen met hun internet en TV aansluiting van Ziggo. https://t.co/bsYRlvHzuV
16 September houdt biljartvereniging De Pomerans Veldhoven open speeldag 3 banden van 10:00 tot 17:00 uur op Matchtafel Biljartcentrum “La Carambol” Oortlaan 156 te Veldhoven. Komt u ook? Voor advies neem contact op met Huub Manders, telefoon 06-12185097. https://t.co/x5Kf2UZVka
Hulp nodig bij bemiddeling? In het belang van uw persoonlijke energiekosten, huur- & zorgtoeslag, sparen, pensioen, belastingaangifte. Uurtarief 5 euro/h per particulier aangeslotene StichtingPBB. Zie https://t.co/BNsRhTlVO9
#energiekosten, #Toeslagen, #Sparen #belastingaangifte
Biljarten, libre-bandstoten-3 banden, op een Matchtafel ? Wij spelen iedere vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur in Biljartcentrum "La Carambole" Oortlaan 156 te Veldhoven. Huub Manders, telefoon 06-12185097.
https://t.co/iUxKtXGU2n
#Biljarten
Biljarten, libre-bandstoten-3 banden, op een Matchtafel ? Wij spelen iedere vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur in Biljartcentrum "La Carambole" Oortlaan 156 te Veldhoven. Huub Manders, telefoon 06-12185097. https://t.co/bsYRlvHzuV
Hulp nodig bij bemiddeling? In het belang van uw persoonlijke ouderenzorg, pensioen, sparen, hypotheek, beleggen of opties. Uurtarief 5 euro/h per particulier aangeslotene StichtingPBB. Zie https://t.co/mYNiwVmO3h.

#bemiddelen, #ouderenzorg, #beleggen, #hypotheek, #pensioen.