Huisregels
de Pomerans Veldhoven

Speeldagen

Iedere vrijdagmiddag van 10.00 tot maximaal 18.00 uur in Biljartcentrum. Locatie “La Carambole”, Oortlaan 156, 5505RH Veldhoven. Interne competitie 3 banden op de matchtafel vanaf 13:00 uur.

Contributie

Voor 2024 is deze vastgesteld op € 65,–, (vijf en zestig euro). Voor 2024 is het aantal leden en of gasten vastgesteld op maximaal 12, (twaalf).
Momenteel hebben we geen wachtlijst.

Verhindering interne competitie 3 banden matchtafel

Afmelden bij competitieleider en of commissie lid vóór vrijdagmiddag 12.00 uur.

Biljarten

Indien mogelijk worden twee partijen van 30 beurten gespeeld. Het gemiddelden voor 3 banden op de matchtafel wordt een keer per jaar vastgesteld. Wie een partij heeft gespeeld telt en / of schrijft bij de volgende partij aan dezelfde tafel.

Algemeen

Competitieleider deelt in overleg met commissielid de wedstrijden in en regelt de interne competitie 3 banden op de matchtafel(s). Biljarten is een concentratiesport, dus zo weinig mogelijk lawaai. Er mag dus wel gepraat worden tijdens het biljarten maar het mag niet storend zijn. Geen op- of aanmerkingen tijdens de biljartwedstrijd. Na afloop van de wedstrijd kunnen er op- of aanmerkingen geplaatst worden bij de commissie van de biljartvereniging De Pomerans Veldhoven.

Gaarne uw medewerking!
Bestuur De Pomerans Veldhoven.